Марки

Марки

Стремим се да диктуваме промените в света на снакс пазара и да предлагаме на нашите клиенти не просто най-качествените, но и най-оригиналните продукти. Нашето продуктово портфолио включва 4 от най-любимите марки, познати на българския пазар; Chio, Чипи и Pom-Bär.

 • Chio лого

  Chio e марката на първия предлаган на българския пазар чипс, който и до днес запазва своята популярност. Освен на неустоимите картофени резенчета, днес българските
  потребители могат да се насладят на голямо разнообразие от снакс продукти под марката Chio като ядки, печива и специалитети.

  Марка Chio
 • Чипи лого

  Още с появата си на пазара през 1998г. благодарение на разнообразния си асортимент и качество, марката Чипи успява да завоюва редица потребители на българския пазар. Днес Чипи е марката, която удовлетворява традиционно българските вкусове на потребителите, които обичат да прекарват своето време със семейството в домашен уют. Под марката Чипи предлагаме следните категории: чипс, ядки, печива и специалитет.

  Марка Чипи
 • Pom-Bär е любима марка-приятел на децата, която със своите разнообразни активности им помага да научават нови и интересни факти за света, който ни заобикаля.

  Марка Pom-Bar
 • В категория ядки Чипи направи крачка напред и сега върви ръка за ръка с Нътлайн – експерт в производството на ядки в Европа.

  Обединихме се, за да ти предложим още по-качествени семки и ядки, като добавихме към тях и вкусни миксове. Направи своя избор между разнообразните ни продукти и се наслади максимално на любимите си моменти.

  Нътлайн Чипи Ядки карта